Ervaar complete ontspanning

en stressvermindering met een klanksessie

Helende

Klanksessie

Klanken zijn een milde manier om zonder te praten bij je emoties te komen. Met harp en intuitief gebruik van klankschalen, Koshi windgongs, regenpijp en een ocean drum worden emoties en spanningen losgetrild. Dat geeft je ruimte en rust.

Ik ondersteun de klanksessie met lichte massage, of andere technieken zoals Reiki. De sessie kan naar keuze op de kleding, zittend of liggend plaatsvinden.

Het doel van een klanksessie is om mentaal tot rust te komen. Ontspan, en voer je stress, angst of onzekerheid af. Een klanksessie kan daarnaast een belangrijke rol spelen bij het voorkomen of verminderen van een depressie of burn-out.

Heb je interesse in wat klanken kunnen betekenen in combinatie met lichte massage, lees dan verder onder het kopje massage.

klanksessie

Als Nicole intuïtief haar harp inzet tijdens of na een massage is dat van een grote helende meerwaarde, die niet in woorden uit te drukken is.

Dat moet je horen en voelen! Zij weet hoe je de ziel van mensen diep kunt raken. Het resultaat is een diepe ontspanning en 'terug-bij-jezelf-gevoel

Corrie van RossumCornalijn
regenpijp
Nicole de Veer harp
Koshi windgongs
klankheling Nicole de Veer

Wil jij zelf een ontspannende klanksessie ervaren?