Massage met hart, hand en harp

De holistische massages die ik geef, hebben een diep ontspannende, stressbevrijdende werking. Lees hier meer over mijn holistische visie en werkwijze.

Hart: Ik werk vanuit mijn hart en door een zuivere afstemming ontstaat een massage puur afgestemd op jou als persoon.

Hand: Met mijn handen breng ik het lichaam in ontspanning en help ik met het loslaten van spanning. Via de zachte kracht van mijn handen wordt je lichaam aangezet je levenskracht te laten doorstromen. Hierbij maak ik gebruik van mijn intuïtie, ervaring en kennis waardoor elke massage zichzelf op natuurlijke wijze ontvouwt.

Harp: Mijn massages combineer ik met harpklanken. Ervaar de helende en diep ontspannende werking! Stress vloeit weg, met de klanken mee. Klanken raken, waar niets anders raakt.

Afhankelijk van wat je nodig hebt combineer ik mijn massage met verschillende massagevormen. Klik op een cirkel voor meer informatie over de massagevormen. Het is ook mogelijk massage te combineren met een energetische geneeswijze.

Voor wie?

Mijn massages zijn effectief bij de volgende klachten:
Lichamelijk: Voor mensen met klachten aan hoofd, nek, schouder, rug, bekken, knie en voeten.
Chronisch: Voor mensen met chronische klachten en ziekten zoals reuma, spijsverteringsstoornissen of migraine.
Mentaal: Voor mensen met stress, angst, onzekerheid en slecht slapen. Het helpt je om je bewuster te maken van je lichaam als totaliteit. Daarnaast kan het een belangrijke rol spelen in het voorkomen of verminderen van een depressie of burn-out.