Klachtgerichte en effectieve massage

met stress bevrijdende werking

Massage

Mijn holistische werkwijze

Bij een holistische massage word je als één geheel behandeld. In je lichaam bevinden zich speciale punten waar emoties en spanningen worden opgeslagen.

Mijn kernkwaliteit is het vinden van spanningspunten en het losmaken en afvoeren van deze opgehoopte energie, dit geeft ruimte en rust. Je voelt de energie in lichaam en geest weer stromen! Hierbij maak ik gebruik van neutrale, verwarmde amandelolie met etherische olie die ik afstem op jou als persoon.

Een holistische massage is erop gericht verstoringen te verminderen of, waar dat kan, op te heffen. Dit kunnen klachten zijn op zowel lichamelijk als geestelijk gebied als op zielsniveau. ( Energetische, niet tastbare klachten) Tijdens de massage is aandacht voor waar je klacht mogelijk ontstaan is.

Door je hiervan bewust te worden komt het zelf genezend vermogen van je lichaam in beweging. Daarnaast is de ervaring dat – het terugkomen bij jezelf effect – van grote meerwaarde is voor het lekkerder in je vel zitten.

massagetherapie

“Zowel massage als klank hebben de kwaliteit om vastzittende energie in beweging te zetten. Je kunt het vergelijken met het beeld van een rivier.

Soms ontstaat een dam in de rivier, die de stroom tegen houdt. Massage en harpklanken zijn behulpzaam bij het opheffen van de dam. Daarna kan het water in de rivier weer vrij stromen.”

Nicole de VeerMassage & klank Theurapeute

Een massage met hart, hand en harp

Hart

”Wie ben jij en wat heb je nodig?” Door een zuivere afstemming vanuit mijn hart ontstaat een massage, die puur voor jou is. Er is volop aandacht voor persoonlijke vragen en voor dat wat zich aandient, gezegd of gehoord wil worden.

Met mijn handen help ik je met het loslaten van spanning. Via hun zachte kracht wordt je lichaam aangezet je levenskracht te laten doorstromen. Elke massage ontvouwt zich op natuurlijke wijze via mijn intuïtie, ervaring en kennis.

Harp

Ervaar de helende en diep ontspannende werking van de klanken van de harp tijdens de sessie. 

Wat klank kan doen tijdens een massage

Harpklanken en massage brengen de aandacht bij het voelen in je lichaam. Daardoor ontstaat er in relatief korte tijd in een basisrust.

Vanuit de basisrust is het mogelijk op dieper niveau de spanningsplaatsen en spierknopen te behandelen.

Op de plaatsen waar spanning sterk voelbaar is, werk ik naast triggerpoint massage ook met klank. Ik onderbreek het masseren even en laat de harp een gevoelige snaar raken, de klank van een klankschaal diepere lagen aan-trillen, of de Koshi windgong uitnodigen de gedachten te laten gaan.

Klankschaal trillingen

Doordat we voor de helft uit water bestaan, klinken trillingen in ons lichaam door en kunnen ze spanningen en emoties lostrillen.

De ingekapselde energie komt zo vrij en mijn handen voeren de vrijgekomen energie af, waardoor de bloed- en zuurstofdoorstroming beter verloopt en de klachten sterk kunnen verminderen.

Op naar rust en ruimte in jezelf.

De combinatie van handen en klanken is het meest effectief bij:

 • stress en spanningsklachten
 • energie onbalans
 • verschijnselen en vragen van energetische aard
 • burn-out verschijnselen
 • covid en long covid klachten
 • verdriet- en rouw verwerking
 • hoofdpijn en migraine
 • niet verklaarbare klachten
 • hoog gevoeligheid – prikkelverwerking
 • keuze stress
 • zingevingsvragen
 • angst 
 • overgang
 • nek- en schouderklachten
 • rugpijn
 • voet-knie- en bekkenklachten

Als Nicole intuïtief haar harp inzet tijdens of na een massage is dat van een grote helende meerwaarde, die niet in woorden uit te drukken is.

Dat moet je horen en voelen! Zij weet hoe je de ziel van mensen diep kunt raken. Het resultaat is een diepe ontspanning en 'terug-bij-jezelf-gevoel

Corrie van RossumCornalijn

Doorgaans wordt gekozen voor een massage van 90 minuten

De duur van de massage bevordert een diepere ontspanning en geeft het gevoel jezelf weer op te laden met nieuwe energie.