Nicole de Veer

Mijn verhaal

Welkom bij Nicole

Holistische massage en klanken zijn ontstaan vanuit een diep verlangen naar rust en ruimte, dat ik zo goed kende uit mijn eerste 6 kinderjaren die ik doorbracht in Aruba.

Al jong interesseerde ik me in wat de mens beweegt. Het hoe en waarom, de achtergronden en sociale aspecten. De kinesiologie opleiding heeft bijgedragen aan inzicht in de samenwerking van de westerse en oosterse geneeskunde. Kinesiologie betekent: leer van de beweging.

Werkervaringen in de  gezondheidszorg lieten me zien wat aandacht en muziek kan betekenen voor mensen.

Tegelijkertijd ging ik via de  helende klanken van mijn harp voelen hoe positief deze inwerkten op mijn eigen kindertijd en op de stressvolle ervaringen die ik meemaakte in mijn leven.

Later bleek dat niet alleen voor mezelf positief te werken. Terwijl ik per ongeluk een snaar aansloeg werd degene op de massagetafel diep geraakt. Een oud verdriet werd aangeraakt en kon geuit worden, waardoor de verwerking begon van het gemis van een dierbare. Met nadruk werd gevraagd of ik dit ook voor anderen wilde inzetten, wat daarna langzaam aan gegroeid is en inmiddels bijna dagelijks het geval is. Na oefening en scholing speel ik  intuïtief op de harp en zet de harp en klankschalen in als belangrijk onderdeel van de behandeling.

De milde diepe klanken van de harp dragen bij aan een gevoel van rust, vertrouwen, troost en vrede. Dit kan tijdens het verloop van allerlei processen veel verlichting brengen. Vooral tijdens een intensieve periode, stressvolle situaties en in de laatste levensfase kan het zware gevoelens verlichten en pijn verzachten. Naast pure ontspanning is er ruim aandacht voor jezelf, eventuele vragen en of klachten, ze vormen de leidraad in de behandeling, waardoor deze puur is afgestemd op jou als persoon.

Graag draag deel ik dan ook mijn ervaring, kennis en intuïtie via mijn handen en klanken.

Je bent van harte welkom in Den Bosch!

“Door Nicole’s massage, die meer is dan een massage, kan ik weer verder.”

Marianne van den Wijngaard

Opleidingen & cursussen

Esoterra
Opleiding tot Klachtgericht Massagetherapeut
Centrum Intuïtieve Ontwikkeling
Opleiding tot Holistisch Therapeute
Nederlandse School voor Kinesiologie
Stress Release, Energiebanen, Meridianen, Chakra's, 5 Elementenleer, Tibetaanse 8, Leefblind, Woordblind, Touch for Health Practitioner
Van Praag Instituut
Therapeutic Touch / In beweging brengen van het energieveld, zonder aanraking, zodat er rust ontstaat en eventuele pijn verzacht.
Brandon Bays
De Helende Reis voor kinderen en volwassenen. Een reis op zoek naar de bron in jezelf.
Cornalijn
Healing Arts, Stervensbegeleding, Familie opstellingen, Orgaan opstellingen, Begeleiding van hoog gevoeligheid bij kinderen, pubers en volwassenen.
Tibetaanse geneeskunde
Kum Nye de kunst van ''zijn'' Yoga, Meditatie, Massage en Ademhaling
Beroepsvereniging Nibig
Ik ben aangesloten bij Beroepsvereniging het NIBIG