Nicole de Veer

Mijn verhaal

Welkom bij Nicole

Holistische massage en klanken zijn ontstaan vanuit een diep verlangen naar rust en ruimte, dat ik zo goed kende uit mijn eerste 6 kinderjaren die ik doorbracht in Aruba.

Al jong interesseerde ik me in wat de mens beweegt. Het hoe en waarom, de achtergronden en sociale aspecten. De kinesiologie opleiding heeft bijgedragen aan inzicht in de samenwerking van de westerse en oosterse geneeskunde. Kinesiologie betekent: leer van de beweging.

Werkervaringen in de  gezondheidszorg lieten me zien wat aandacht en muziek kan betekenen voor mensen.

Tegelijkertijd ging ik via de  helende klanken van mijn harp voelen hoe positief deze inwerkten op mijn eigen stressvolle ervaringen.

Later bleek dat niet alleen voor mezelf zo te zijn. Terwijl ik per ongeluk een snaar aansloeg werd degene op de massagetafel diep geraakt. Een oud verdriet werd aangeraakt en kon geuit worden, waardoor de verwerking begon van het gemis van een dierbare. Met nadruk werd gevraagd of ik dit ook voor anderen wilde inzetten. Nu inmiddels 10 jaar later, is dit bijna dagelijks het geval. Na oefening en scholing speel ik het liefst intuïtief op de harp en zet de klankschalen in als onderdeel van de behandeling.

De milde klanken van de harp dragen bij aan een gevoel van rust, vertrouwen, troost en vrede. Dit kan tijdens het verloop van allerlei processen veel verlichting brengen. Vooral tijdens een intensieve periode, stressvolle situaties en in de laatste levensfase kan het zware gevoelens verlichten en pijn verzachten. Naast een behandeling die pure ontspanning geeft is er vooral ruimte voor je vragen en klachten.

Graag draag deel ik dan ook mijn ervaring, kennis en intuïtie via mijn handen en klanken.

Je bent van harte welkom in Den Bosch!

“Door Nicole’s massage, die meer is dan een massage, kan ik weer verder.”

Marianne van den Wijngaard

Opleidingen & cursussen

Esoterra
HBO Opleiding tot Klachtgericht Massagetherapeut
Centrum Intuïtieve Ontwikkeling
Opleiding tot Holistisch Therapeute
Nederlandse School voor Kinesiologie
Stress Release, Energiebanen, Meridianen, Chakra's, 5 Elementenleer, Tibetaanse 8, Leefblind, Woordblind, Touch for Health Practitioner
Van Praag Instituut
Therapeutic touch / In beweging komen via een vorm van massage en/of muziek en beweging met ouderen, mensen met dementie, kinderen met angsten en spanningen.
Brandon Bays
De Helende Reis
Cornalijn
Healing Arts, Stervensbegeleding, Familie opstellingen, Orgaan opstellingen, Begeleiding van hoog gevoeligheid bij kinderen, pubers en volwassenen.