Nicole de Veer

Mijn verhaal

Welkom !

Ik ben Nicole, geboren op Aruba, waar ik 6 jaar gewoond heb. Holistische massage en klanken zijn ontstaan vanuit een diep verlangen naar rust en ruimte dat ik zo goed ken vanuit mijn kinderjaren. Lang geleden ben ik op zoek gegaan naar wie ben ik en wat heb ik nodig?

❤️

Er was moed voor nodig om te ontdekken wat nou eigenlijk echt bij mij paste, worstelde met faalangst en had moeite mijn plek in te nemen. Gevoelens wegstoppen was lange tijd mijn overleving.

Ondanks het volgen van vele cursussen en scholingen, kwam ik niet echt bij mijn gevoel. De vraag was: wat heb ik nodig om echt helemaal te zijn wie ik ben? Ik zag dat datgene wat de norm was me niet verder bracht. Er was moed voor nodig. Door het volgen van mijn eigen hart en pad, intuïtie en innerlijk kompas, werd me duidelijk waar ik blij van werd, waarvan mijn ziel ging zingen.

Via massage werd ik me bewust van mijn gevoelens. Door denken en voelen te verbinden ben ik meer en meer gaan leven vanuit mijn hart. Mijn harp heeft me geholpen mijn jeugdervaringen  te verwerken. Voor mij betekende de klanken dat mijn gevoelens neutraal werden, waarna een gevoel van vrede en rust ontstond. Ik kon weer opgeruimd verder.

Tijdens de massages stond mijn harp aan het voeteneinde van de massagetafel zodat ik af en toe in alle rust kon spelen. Per ongeluk sloeg ik een snaar aan terwijl iemand er lag. Op dat moment opende dit een oud verdriet dat zich liet zien, waarna dit vanaf dat moment verwerkt kon worden. Dit was een eye- opener om de harp ook voor anderen te laten klinken. Nu is dit bijna elke dag aan de orde. De klankschalen kwamen op mijn pad en daar was de vreugde compleet. Met regenpijp, koshi windgongs en ocean drum ontstaat een klankspel waar ik veel plezier in heb om te delen met anderen. Ze hebben me geholpen te verbinden met al wat is. Een gevoel van eenheid. Daardoor meer rust, ruimte, vrede met mezelf en anderen.

❤️❤️

Graag nodig ik je uit om datgene dat je bezig houdt, zoals angst en kwetsbaarheid, blijdschap en kracht samen te brengen en, het licht erop te laten schijnen, zodat je de mogelijkheid hebt om deze ten gunste van jezelf in te zetten in je leven, zoals het bij jou het beste past. Waarbij je ervaart dat jouw eigen manier goed genoeg is en je ervaart dat alles er mag zijn.

Van kinds af aan was ik geïnteresseerd in wat anderen bezig houdt. Door mijn jarenlange ervaring in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking en in de terminale zorg, is het fijn te merken dat het uitgangspunt wie ben je en wat heb je nodig?  heel prettig werkt voor mezelf en anderen. Hierbij steeds de uitdaging nieuwe gebieden te ontdekken, is een wonderlijke ontdekkingsreis geworden, waarop ik hoop jou te ontmoeten! Ga je mee op avontuur?

Graag deel ik mijn kennis, ervaring en intuïtie met je via massage en klanken.

Je bent van harte welkom in Den Bosch!

“Door Nicole’s massage, die meer is dan een massage, kan ik weer verder.”

Marianne van den Wijngaard
” De hartelijke ontvangst, het mogen zijn die je bent en de open houding van Nicole maken dat ik me gezien en gehoord voel. Echt lastige thema’s in mijn leven vinden een bewustwording in de behandelingen waarna ik helemaal opgeruimd verder kan.”  Zo fijn!

Evi vd D.

Opleidingen & cursussen

Esoterra
Opleiding tot Klachtgericht Massagetherapeut
Centrum Intuïtieve Ontwikkeling
Opleiding tot Holistisch Therapeute
Nederlandse School voor Kinesiologie
Stress Release, Energiebanen, Meridianen, Chakra's, 5 Elementenleer, Tibetaanse 8, Leefblind, Woordblind, Touch for Health Practitioner
Van Praag Instituut
Therapeutic Touch / In beweging brengen van het energieveld, zonder aanraking, zodat er rust ontstaat en eventuele pijn verzacht.
Brandon Bays
De Helende Reis voor kinderen en volwassenen. Een reis op zoek naar de bron in jezelf.
Cornalijn
Healing Arts, Stervensbegeleding, Familie opstellingen, Orgaan opstellingen, Begeleiding van hoog gevoeligheid bij kinderen, pubers en volwassenen.
Tibetaanse geneeskunde
Kum Nye de kunst van ''zijn'' Yoga, Meditatie, Massage en Ademhaling
Beroepsvereniging Nibig
Ik ben aangesloten bij Beroepsvereniging het NIBIG