Nicole de Veer

Mijn verhaal

Welkom!

Ik ben Nicole. Geboren in Aruba waar ik de eerste 6 jaar van mijn leven gewoond heb.

Eenmaal verhuisd naar Nederland ging ik op zoek naar het gevoel van rust en ruimte dat ik zo goed kende vanuit mijn jeugdjaren.

In holistische massage vond ik het antwoord waar ik zo naar op zoek was. Door het voelen van mijn lichaam kreeg ik veel meer zicht op welke emoties en gevoelens er in mij leefden en werd me bewust van dat er een relatie bestaat tussen voelen, denken en doen. Mijn hoofd stond nooit stil. En ja was het dan toch mogelijk rust te creëren ?!

Door mijn hoofd, het denken, te onderzoeken, bewust te worden en te benoemen wat ik voel en denk,  ontdekte ik dat ze een belangrijk stukje van mijn wereld uitmaken en me vaak juist de weg wijzen.

Door het voelen van mijn lichaam toe te laten, kon ik mijn denken meer openstellen en loslaten, daardoor ontstond rust en ruimte. In deze lege ruimte kan weer iets nieuws ontstaan. Nieuwe ideeën, gedachten, creatieve vormen.

Naast mijn werk in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking, in de terminale zorg en dagbesteding met blinden en slechtzienden met bijkomende psychische klachten, ontdekte ik dat masseren mij rust en ruimte bracht. Totdat ik op een keerpunt kwam, meer en meer ging masseren en het werken met groepen me teveel werd, ben ik me helemaal op de massages gaan richten.

De harpklanken hebben me diep geraakt, onverwerkte emoties werden op een zachte wijze aangeraakt en de warme rustgevende klanken maakten dat ik ze gemakkelijker kon verwerken. Tot mijn verbazing werd dit door anderen ook zo ervaren waarna ik mijn harp ben gaan inzetten bij mijn massages en tijdens rouw- en verdriet verwerking in de zorg.

Alle ervaringen, intuïtie en kennis zijn samengekomen op de manier waarop ik nu werk, hier ben ik erg dankbaar voor.

Met veel plezier, verwondering en soms ontroering masseer ik en geef het gevoel van rust en ruimte door…in gesprek, massage, muziek, klanken.

Je bent welkom in Den Bosch!

 

“Door Nicole’s massage, die meer is dan een massage, kan ik weer verder.”

Marianne van den Wijngaard

Opleidingen & cursussen

Esoterra
HBO Opleiding tot Klachtgericht Massagetherapeut
Centrum Intuïtieve Ontwikkeling
Opleiding tot Holistisch Therapeute
Nederlandse School voor Kinesiologie
Stress Release, Energiebanen, Meridianen, Chakra's, 5 Elementenleer, Tibetaanse 8, Leefblind, Woordblind, Touch for Health Practitioner
Van Praag Instituut
Therapeutic touch / In beweging komen via een vorm van massage en/of muziek en beweging met ouderen, mensen met dementie, kinderen met angsten en spanningen.
Brandon Bays
De Helende Reis
Cornalijn
Healing Arts, Stervensbegeleding, Familie opstellingen, Orgaan opstellingen, Begeleiding van hoog gevoeligheid bij kinderen, pubers en volwassenen.