Nicole de Veer

Mijn verhaal

Nicole de Veer

Hallo! Ik ben Nicole en ben geboren ben in Aruba. Hier heb ik de eerste 6 jaar van mijn leven heel graag gewoond. Rust, ruimte, zon, zee….Eenmaal in Nederland ging ik op zoek naar het gevoel van rust en ruimte dat ik zo goed kende uit mijn eerste levensjaren.

Tijdens de opleiding tot holistisch therapeute heb ik leren masseren vanuit een holistische visie. Hierdoor kon ik ervaren dat de combinatie van werken met mijn handen, techniekenleer en intuïtie mij weer bij dat gevoel van rust en ruimte bracht.

Vanaf die tijd ben ik gaan masseren en ben me verder hierin gaan ontwikkelen. De oosterse geneeskunde heeft me veel wijsheid gebracht als aanvulling op de westerse geneeskunde. (via Kinesiologie, de leer van de beweging, combinatie van oosterse en westerse geneeskunde)

Sinds het jaar 2000 leerde ik via mijn harp de helende en transformerende werking van klank kennen. Ik ondervond dat dit ook door anderen zo ervaren werd. Hierdoor ben ik mijn harp en -naar wens-  klankschalen en Koshi windgongs in gaan zetten tijdens individuele sessies en bij afscheid en gelegenheden. Graag deel ik met jullie mijn plezier in het masseren, harp spelen en helende klanken!

 

“Door Nicole’s massage, die meer is dan een massage, kan ik weer verder.”

Marianne van den Wijngaard

Mijn opleidingen & cursussen

Esoterra           Beroepsopleiding Massagetherapie Klachtgericht

Centrum Intuïtieve Ontwikkeling
Opleiding tot Holistisch Therapeute en Klanktherapie
Nederlandse School voor Kinesiologie
Kinesiologie Stress release
Van Praag Instituut
Therapeutic touch
Brandon Bays
De Helende Reis voor kinderen en volwassenen
Cornalijn
Healing Arts en Stervensbegeleiding