Nicole de Veer

Mijn verhaal

Ik ben geboren in Aruba waar ik de eerste 6 jaar van mijn leven gewoond heb. Eenmaal in Nederland ging ik op zoek naar het gevoel van rust en ruimte dat ik zo goed kende uit mijn eerste levensjaren.

Tijdens de opleiding tot holistisch therapeute heb ik leren masseren vanuit een holistische visie. Hierdoor kon ik ervaren dat de combinatie van werken met mijn handen, techniekenleer en intuïtie mij weer bij dat gevoel bracht.

Vanaf die tijd ben ik gaan masseren en ben me verder hierin gaan ontwikkelen. Vanaf mijn jonge jaren was ik erg geïnteresseerd in wat mensen beweegt en hoe. Met de opleiding kinesiologie wat betekent – de leer van de beweging – leerde ik de energiebanen, stress release en accupressuur punten kennen. Daarnaast werd de benadering : Wie ben je en wat heb je nodig een rode draad tijdens het werken in de gezondheidszorg.

De oosterse geneeskunde heeft me veel wijsheid gebracht als aanvulling op de westerse geneeskunde. Na het volgen van de beroepsmassage opleiding  Esoterra kwam alle ervaring, kennis en kunde samen waar ik nu met veel voldoening mee werk.

Via mijn harp heb ik de helende werking van klank leren kennen. Onverwerkte emoties uit mijn kind jaren werden aangeraakt en vonden een verwerking via de warme rustgevende harpklanken. Ik ontdekte dat dit ook voor anderen een toegevoegde waarde kon hebben , waardoor ik mijn harp intuïtief ben gaan inzetten tijdens de massages en bij rouw – en verdriet verwerking.

Van hieruit zijn de klanksessies ontstaan met instrumenten zoals klankschalen, windgongs, regenpijp en ocean drum. Deze kunnen naar wens ook ingezet worden tijdens de massage.

Graag deel ik met je mijn ervaring en plezier in het masseren of het beleven van klanken tijdens een  klanksessie. Je bent van harte welkom!

“Door Nicole’s massage, die meer is dan een massage, kan ik weer verder.”

Marianne van den Wijngaard

Opleidingen & cursussen

Esoterra
HBO Opleiding tot Klachtgericht Massagetherapeut
Centrum Intuïtieve Ontwikkeling
Opleiding tot Holistisch Therapeute
Nederlandse School voor Kinesiologie
Stress Release, Chakra's, Tibetaanse 8, Leefblind, Woordblind, Touch for Health Practitioner
Van Praag Instituut
Therapeutic touch
Brandon Bays
De Helende Reis
Cornalijn
Healing Arts, Stervensbegeleding, Familie opstellingen, Begeleiding van hoog gevoeligheid bij kinderen, pubers en volwassenen.