Reacties van klanten

Nicole kan via massage echt in de diepte blokkades opruimen. Al verschillende keren heb ik mogen genieten van de prachtige, kleurrijke, helende klanken die Nicole via haar harp tevoorschijn tovert. Het raakte mijn ziel. Ik voelde me ontroerd, blij en verwarmd.
Willeke Hendrikx

divider

Het is wonderlijk hoe je precies de juiste plek kunt vinden waar de pijn vandaan komt. Door daar te masseren voel je het al verbeteren. Hoe kan het toch dat je zo precies de klanken speelde die bij mij pasten, alsof het alleen voor mij bestemd was. De zwaarte in mijn hoofd was weg. Het was zo mooi en super hoe rustig ik werd.
Nel van de Veerdonk

divider

Wat fijn dat Nicole vanuit een basisrust en zachtheid mij wist te benaderen om van daaruit heel duidelijk en waarachtig te bieden wat ik nodig had.
Marianne Klaassen

divider

Door Nicole’s massage, die meer is dan een massage, kan ik weer verder.
Marianne van den Wijngaard

divider

Als Nicole intuïtief haar harp inzet tijdens of na een massage is dat van een grote helende meerwaarde, die niet in woorden uit te drukken is. Dat moet je horen en voelen! Zij weet hoe je de ziel van mensen diep kunt raken. Het resultaat is een diepe ontspanning en 'terug-bij-jezelf-gevoel.
Corrie van Rossum

divider

Ik voelde me echt een ander mens na de massage. Kon weer verder na heftige gebeurtenissen.
K.P.

divider

Positief, blij, opgewekt, bewust, opgelucht, zelfverzekerd en open, liep ik naar buiten bij Nicole. Ik kwam hier om vervelende gedachten een plek te kunnen geven. Dat heb ik met hulp van Nicole ook gedaan. Omdat Nicole me liet zien welke negatieve plekjes ik om kon zetten in positieve gedachtes. Samen hebben we gepraat, gedacht en gedaan. Nicole heeft me nieuwe dingen laten zien en laten doen. Wat een goede ervaring. Fijn is het gevoel dat het eerst bij me binnenkomt. Hierna volledige ontspanning. Ik kom graag eens in de zoveel tijd terug. Gewoon om weer even dat fijne gevoel naar boven te halen.
Isabelle

divider

Moet zeggen dat ik door jou de harpmuziek en het instrument echt ontdekt heb. Wat een heerlijke en genezende muziek is dat zeg! Merci dus daarvoor!
Michel Fonville

divider

Ik vond het erg sfeervol en ingetogen klinken op de kerstmarkt. Prachtig… Een mooi rustpunt in de drukte van de andere activiteiten. Nicole, nog hartelijk bedankt!
Jeanne de Beer